Åsa Weilands saknad efter Skåne märks i hennes broderier.
Kävlinge får nytt lager för radioaktivt avfall - Sydsvenskan
Debatt
17 maj 2019

BISTÅNDET ska inte STOPPA MÄNNISKOR PÅ FLYKT

Vi är oroade över vart EU:s bistånd är på väg. Förhandlingarna som pågår om EU:s framtida bistånd domineras av viljan att hindra migration. EU är en otroligt viktig kraft för fattigdomsbekämpning, demokrati och försvar av mänskliga rättigheter runt om i världen.
Europa runt i kärnkraftens namn #eu-budget
Vad är en torvrit och ett tröskbock? Hur ser en kokläpp eller ljunglie? I helgen ges…
Politikerdebatt
17 maj 2019

EU:S RÖST FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER FÅR INTE TYSTNA

Begränsad till 1 48U Plarail Thomas The Tank Engine Under 90 minuter diskuterades EU:s roll i världen när CONCORD Sverige bjöd in toppkandidaterna till Europaparlamentet för ett samtal. Demokratilås, mer kontakt med människorättsförsvarare och mer stöd till SRHR var några av förslagen från politikerna.
#eu-valet
”Det är inte bra, vi vill inte ha det i vår kommun”, säger kommunalrådet Pia Almström (M) Kävlinge.
Kommunalrådets konsult tog hand om nämndens uppdrag
Novell avslöjade sexövergrepp på barn - Sydsvenskan Debatt

Kandidaterna ger starka löften

Svenska toppkandidaterna till Europaparlamentet gör starka åtaganden för demokrati och rätten att söka asyl i Europa. Det är löften som förpliktigar invalda parlamentariker. 46 av våra medlemmar skriver om kandidaternas vilja att stärka EU:s globala arbete.
#eu-valet
rödo Heta leksaker Iron Man Box Art Magnet Set om tio nya
Analys
9 maj 2019

10 FRÅGOR OM HUR EU SKA TA ANSVAR FÖR VÄRLDEN

EU:s politik kan bidra till fred och hållbar utveckling. Men i EU har medlemsstaters ekonomiska egenintressen och restriktiva migrationsagenda fått mer inflytande över utrikespolitiken. I vår enkät lovar majoriteten av de svenska kandidaterna till parlamentet att arbeta för en förändring.

Macrocs Frontier Ranka Lee Premium Figur

#eu-valet

Fotografen Kristoffer Granath har fått lov att dokumentera nedmonteringen.21 oktober 2019 19:00Kävlinge får nytt lager för radioaktivt avfall - SydsvenskanKommunalrådets konsult tog hand om nämndens uppdrag

2002 värld Cup i fotboll, Doraemon Pin-bricka

Tränaren Marcus Lantz lämnar Göteborg FC. Arkivbild.Miljödepartementet har varit ovetande om hur säkerhetsnämnden i Kävlinge skött…Två till sjukhus efter trafikolycka på E6Kävlinge vill att Barsebäcksverkets mark totalsanerasÅsa Weilands saknad efter Skåne märks i hennes broderier.

Cyklist i trafikolycka på Lundavägen
Sökes: rivningslov för Barsebäcksverket

ORGANISATIONER

Kävlinge vill att Barsebäcksverkets mark totalsaneras

Vi påverkar tillsammans

CONCORD Sverige är en plattform som samlar 67 organisationer. Tillsammans granskar och påverkar vi den globala utvecklings- och biståndspolitiken.
Mer om oss